Construieste-ti singur site-ul. E gratis

Iti doresti un site dar te sperie gandul ca te costa o avere? Ne-am gandit la tine si iti oferim o solutie. Practica. Foarte practica. La indemana ta, chiar daca nu detii un set complex de cunostinte in web design sau programare. Folosesti blocuri pre-proiectate si le asezi cum vrei, unde vrei, cate vrei. Construiesti pagini si site-uri unice, nelimitat.

 • Pagini nelimitate
  Construiesti cum si cat vrei. Site-uri si pagini, nelimitat.
 • Blocuri pre-proiectate
  Concept bazat pe blocuri HTML pre-proiectate. Alegi blocul si locul.
 • Simplu cu Drag&Drop
  Tragi din stanga si dai drumul in dreapta. Atat de simplu.
 • Instant online
  Site-ul tau este gata? Configurezi FTP si esti instant online.
 • Domeniu personalizat
  Da-i site-ului personalitate. Inregistreaza un domeniu nou.
 • Suport dedicat
  Ne poti contacta 24/7 si vei primi suportul expertilor nostrii.

Poti incepe sa construiesti. Un lucru frumos se cladeste cu timp

Trebuie sa fi clientul nostru si sa ai cel putin un cont de gazduire pentru a beneficia de SiteBuilder

Intrebari frecvente

Daca in continuare ai intrebari sau daca doar vrei sa fi bine informat, vezi mai jos un set de intrebari si raspunsuri precise, despre cum sa-ti construiesti tu singur site-ul. Daca raspunsurile noastre nu corespund in totalitate nevoilor tale sau daca ai si alte intrebari decat cele pe care ni le-am pus noi, apeleaza cu incredere la departamentul de suport si vei primi raspuns.

Cate site-uri pot muta prin acest serviciu?
Poti muta cate site-uri vrei, doar sa alegi pachetul de gazduire web corespunzator, care sa suporte migrarea. Specialistii nostrii vor transfera toate datele tale in deplina siguranta si se vor asigura ca totul functioneaza asa cum te astepti pe noul server.
In timpul migrarii, site-ul meu va fi indisponibil?
Nu, nici vorba. Vom avea grija sa nu ai nicio secunda in care site-ul tau sa nu fie vizibil pe internet. Intelegm cu adevarat importanta unui serviciu de calitate si ne angajam sa ti-l oferim.
Se muta si domeniul odata cu site-ul?
Nu, domeniul trebuie tratat diferit. Te putem consilia pentru transferul domeniului de la registrarul vechi in contul tau de client maghost, insa procedura difera de la un registrar la altul, de la un TLD (Top Level Domain) la altul si va trebui sa ne contactezi.
In orice situatie, va fi necesara actualizarea NS-urilor pentru domenii, ca acestea sa directioneze spre noul tau cont de gazduire web.
Cat dureaza procedura de transfer pentru un site?
Fiecare site este diferit si va fi tratat diferit de specialistul care se ocupa de transfer, de accea o estimare de timp ar fi inexacta. Depinde in mod direct de complexitatea site-ului si de cantitatea de date ce trebuie migrata.
De ce informatii am nevoie ca sa ma pot muta?
Ai nevoie de acces in sectiunea de administrare a site-ului de pe vechiul server (cPanel, DirectAdmin, Parallel Plesk sau altele) si acces in zona de administrare a domeniului tau. Daca nu le ai, cu siguranta le poti solicita de la vechiul provider, daca esti titular.
De aceste informatii vom avea nevoie si ti le vom solicita la momentul potrivit.
Se pot migra si conturi de reseller, VPS sau servere dedicate?
Nu, serviciul de fata se refera exclusiv la migrarea pachetelor de gazduire web.
×