• Caută, verifică și înregistrează domeniul preferat    domeniu .ro 849 €/ lună *
    domeniu .eu 899 €/ lună *
    domeniu .com 889 €/ lună *
    domeniu .net 999 €/ lună *

Selectia noastra de domenii (tld-uri)

Cele mai cautate extensii de domenii, generice si internationale, raspund acum la cautarea ta. Alege numai extensia pe care vrei sa o cumperi si iti sugeram noi si altele disponibile. Protejeaza-ti brand-ul si imaginea inregistrand tot ce este relevant.

Întrebări frecvente despre domenii web

Numele de domeniu este primul lucru pe care oamenii il vad cand iti acceseaza site-ul. Si prima impresie conteaza, indiferent de ce face site-ul tau. Citeste raspunsurile la intrebarile pe care le ai, sau nu, si primeste sfaturile.

Ce este un nume de domeniu web?
Un nume de domeniu este un text care se identifica cu o anumita adresa de IP ce pointeaza catre un server. Numele de domeniu este folosit in URL pentru a identifica o pagina web. Se poate si spune ca un nume de domeniu este o adresa virtuala.
De exemplu, in URL-ul http://www.maghost.ro/, numele de domeniu este maghost.ro.
Ce inseamna inregistrarea domeniului pe viata?
In cazul domenilor cu extensia .ro, inregistrarea se face pe perioada nedeterminata. Dar doar in cazul extensiei .ro, restul fiind cu inregistrare anuala.
Sunt multe extensii (tld). Care este cea mai buna pentru mine?
In functie de aria geografica careia ii este adresat site-ul, este bine sa rezervi domeniul cu extensia cea mai apropiata. De exemplu, daca site-ul tau se refera la piata din Romania, alegi extensia .ro; daca se refera la piata Internationala, rezervi .com. Sunt si alte criterii, dar pastreaza logica. Si bineanteles, poti rezerva mai multe extensii daca le gasesti disponibile pentru a-ti proteja imaginea.
Ce se intampla daca am gresit numele de domeniu?
Este necesara atentie sporita atunci cand inregistrezi numele de domeniu. Odata ce ai facut plata si domeniul s-a inregistrat, operatiunea devine ireversibila, si corecturi nu mai sunt permise. Iar asta nu este o regula impusa de noi, suntem la randul nostru limitati.
Cat costa sa inregistrez un nume de domeniu web?
Oricare nume de domeniu este obiectul unei taxe anuale de intretinere ce variaza intre 7.99 € si 79.99 € pe an. Exceptie face extensia pentru Romania (.ro) care, cel putin momentan, se plateste o singura data, inregistrarea facandu-se pentru o perioada nedeterminata.
Cat timp este valabil un nume de domeniu?
Poti inregistra domeniu pe o perioada de minim 1 an si maxim 10. Dupa expirarea perioadei de inregistrare alese, este necesara reinnoirea, altfel acesta va expira. Odata expirat, domeniul intra in stare de asteptare, iar pentru o perioada de 30 de zile, il poti rascumpara pentru un pret mai mare decat cel de inregistrare.

Nu merge că nu merge!
Ai echipa ta dedicată de m-support.

Centru de Ajutor
×