Certificate SSL

Certificate SSL

Certificate de securitate

Online în siguranță. Certificate de securitate SSL

Peste 200 de milioane de înregistrări private au fost obținute de hackeri anual. Împiedică-i să fure și de la tine parole, detalii ale cardului de credit sau alte informații sensibile. Instalează unul din certificatele de securitate pe care ți le oferim, de la unii dintre cei mai mari furnizori în domeniu.

De ce am nevoie de SSL?

Vrei clienți și tranzacții finalizate cu succes? Atunci sigur ai nevoie de SSL. Clienții tăi nu se vor simți în singuranță și nu vor adăuga în coș pe un site care nu are un certificat SSL instalat. Prezența unui sigiliu de securitate le sporește nivelul de încredere și vor recunoaște un serviciu de calitate.

magazin online aplicaţii web website-uri multiple server de email
server pentru baze de date mediu pentru dezvoltare şi testare aplicaţii web mari consumatoare de resurse spațiu suplimentar de stocare

Oferă clienților mai multă încredere

Protejează toate tranzacțiile online

Crește traficul și implicit veniturile

OrganizationSSL plus la credibilitate

Verde, în identitatea vizuală şi în cea virtuală

Impactăm prezentul, prin soluţii web trăsnet, dar şi viitorul prin acţiuni responsabile care limitează amprenta de carbon asupra mediului în care dezvoltăm afaceri şi trăim armonios.

Alimentăm centrul de date propriu cu energie verde în proporţie de peste 40%

Procent pe care vrem să îl dublăm în următorii 2 ani, prin investiţii în parcuri fotovoltaice şi sisteme de stocare a bateriilor.

Ca să fi complet ca om, trebuie să plantezi un pom. Cumpără găzduire de la maghost şi bifează acţiunea.

În vara acestui an vom finaliza strategia şi protocolul de colaborare cu o asociaţie importantă din acest sector. Rămâi conectat, rămâi verde.

Încrederea, o virtute valoroasă pe care o cinstim și mulțumim clienților noștrii care ne-o oferă.

Întrebări puse frecvent

Ştim că uneori poţi avea întrebări, e normal. Parcurge lista noastră de întrebări frecvente, pentru că-ţi oferim răspunsuri simple şi clare.

Iar aici, am cuprins întrebări despre găzduire web shared, ce înseamnă, pentru ce se recomandă, care sunt diferenţele şi multe alte detalii. Am luat în considerare şi unele aspecte mai tehnice. Ca să ştii!

  • Certificatele SSL permit criptarea datelor pe internet și permit transmiterea datelor în siguranță de la un server web către un browser. Cu SSL, site-ul dvs. web poate utiliza protocolul https și va afișa un lacăt în browserele web ale utilizatorilor finali pentru a indica conexiunea este sigură.

  • Certificatele SSL sunt o parte esențială a internetului. Ele nu numai că criptează comunicarea între computerul dvs. și serverul unde se află un site web, dar oferă și verificarea faptului că un site este ceea ce pretinde a fi.

  • Există 3 niveluri diferite de verificare pe care se bazează certificatele SSL. Domeniu validat (DV), organizație validată (OV) și validare extinsă (EV). Diferența majoră dintre tipurile de certificate se referă la informațiile pe care Autoritatea de Certificare, RapidSSL, GeoTrust și DigiCert le solicită și le validează pentru a emite un certificat. Nivelurile mai mari de certificare necesită mai multe informații și deseori este afișat în bara browserului. EV SSL, de exemplu, face bara browserului verde și afișează numele organizației vizitatorilor pentru a genera mai multă încredere.

  • Un certificat SSL Wildcard oferă aceleași caracteristici de criptare și autentificare ca și alte certificate SSL, dar poate fi aplicat și unui număr nelimitat de subdomenii ale unui site web. Un certificat SSL Wildcard acceptă domeniul root (exemplu.com), precum și subdomeniile sale. Aflați mai multe

×