• Transfer

    Transfer

    Echipa noastră se asigură că procesul este rapid, eficient și lipsit de probleme tehnice.

Te muți la noi? Uite ce trebuie să faci.

Ne dai detalii

Trebuie să știm ce vrei să muți. Completează formularul de pa pagina de Contact și trimite-l. Vei fi contactat de un specialist și împreună veți programa transferul.

Îți alegi serviciile

Ai acum timp să îți alegi pachetul de găzduire pe care vrei să te mutăm și să-l activezi. Dacă nu te descurci, te ajutăm noi.

Te muți. Te mutăm noi. Gratuit

La ora stabilită, te mutăm. Vei putea să verifici integritatea și funcționalitatea transferului înainte să treci online.

Depășește momentul anevoios și lasă-ne pe noi să facem treabă

Compleatează formularul de pe pagina de contact, vom analiza detaliile și te vom contacta.

Întrebări puse frecvent

Dacă în continuare ai întrebări sau dacă doar vrei să fi bine informat, vezi mai jos un set de întrebări și răspunsuri precise, cu referire la procesul de transfer. Dacă răspunsurile noastre nu corespund în totalitate nevoilor tale sau dacă ai și alte întrebări decât cele pe care ni le-am pus noi, apelează cu încredere la departamentul de suport și vei primi răspuns.

  • Poți muta câte site-uri vrei, doar să alegi pachetul de găzduire web corespunzător, care să suporte migrarea. Specialiștii noștrii vor transfera toate datele tale în deplină siguranță și se vor asigura că totul funcționează așa cum te aștepți pe noul server.

  • Nu, nici vorbă. Vom avea grijă să nu ai nicio secundă în care site-ul tău să nu fie vizibil pe internet. Întelegem cu adevărat importanță unui serviciu de calitate și ne angajăm să ți-l oferim.

  • Nu, domeniul trebuie tratat diferit. Te putem consilia pentru transferul domeniului de la registrarul vechi în contul tău de client maghost, însă procedura diferă de la un registrar la altul, de la un TLD (Top Level Domain) la altul și va trebui să ne contactezi.

  • Fiecare site este diferit și va fi tratat diferit de specialistul care se ocupă de transfer, de accea o estimare de timp ar fi inexactă. Depinde în mod direct de complexitatea site-ului și de cantitatea de date ce trebuie migrată.

  • Ai nevoie de acces în secțiunea de administrare a site-ului de pe vechiul server (cPanel, DirectAdmin, Parallel Plesk sau altele) și acces în zona de administrare a domeniului tău. Dacă nu le ai, cu siguranță le poți solicită de la vechiul provider, dacă eșți titular.

  • Nu, serviciul de față se referă exclusiv la migrarea pachetelor de găzduire web.

×